اسید فسفریک ، قیمت اسید فسفریک

در داخل بدن ما اسید فسفریک به ترکیبات فسفردار مجزاسازی میشود، و این فرآیند در حالی هست که اسید فسفریک ماده مغذی و حیاتی برای اکثر واکنشهای بدن میباشد. در یک روز ما به ۷۰۰ میلی گرم فسفر نیاز داریم، در حالی که در یک قوطی نوشابه به تنهایی به میزان ۵۰۰ میلی گرم اسید فسفریک وجود دارد. اسید فسفریک صنعتی در ساخت ظروف تفلون ، شوینده ها و در نساجی به فعالیت می رود. برخلاف این‌که اسید فسفریک مادهای معمولی و در دسترس میباشد، میتواند تهدید کنندهای جدی برای سلامت ما باشد و باید اساسی دقت محافظت و حمل شود و در مواد غذایی و نوشیدنیها به رخ نرمال به عمل رود. همچنین ممکن هست در خمیر دندان و دهانشویه به خاطر اسیدیته، طعم و خواص سفید کنندگی پاره ای که دارد به عمل رود. همینطور همین مخلوط به شکل مایعی بی رنگ و روشن کلیدی غلظت بالا موجود است.اسید فسفریک، ماده ای فرارو گریز و غیر قابل اشتعال است که غیر سمی بوده و خورندگی مقداری دارد. همینطور برای از بین بردن زنگ زدگی به کارگیری می شود. در همین طریق ، کالا ساخت شده خلوص بالایی داراست و در ایجاد محصولات مرتبه یک شامل : داروها ، محصولات غذایی ، مواد شوینده و بقیه محصولات به غیر از محصولات کودی استفاده می شود. کریستال بی رنگ بوده و در دمای 72 مرتبه سانتی گراد جوش می آید. افزودن فسفات های حاصل از اسید فسفریک به پنیر منجر ساخت محصولات اساسی ماندگاری بالا می شود. خصوصیت ضد عفونی کنندگی و باکتریایی کشی اسید فسفریک سبب شده که این اسید به تیتر یک جزء دارای در کود شناخته شود و یک عدد از بیشترین راههای به کار گیری از همین اسید در کشاورزی فروش اسید فسفریک چینی میباشد. اسید فسفریک را در بخش اعظمی از غذاها به تیتر تنظیم کننده اسیدیته مانند گوشتهای فرآوری شده و پنیر، مربا و مواد حفظ کننده مصرف فروش اسید فسفریک رازی میکنند. اسید فسفریک به نام­های متفاوت وجود دارد که در جدول۱ نشان داده شده است. جرم مولکولی: برابر 97.99 گرم در مول است. درصورتیکه اسید فسفریک مهم پوست یا این که داخل دیده فرد به کارگیری کننده تماس پیدا کند، فرد باید آن قسمت را سریع اصلی آب شستشو دیتا ، و چشمها می بایست ۱۵-۱۰ دقیقه زیر آب در جریان شستشو دیتا شود. اسید فسفریک به کلیههای ما یاری می نماید تا ادرار را فیلتر کنند. مولکول های اسید فسفریک ذیل موقعیت مناسب، اکثر زمان ها در دماهای بالا، برای تشکیل مولکول های بزرگتر (معمولاً اهمیت از دست دادن آب) برهم کنش می کنند.