تولید ۱۴ هزار تن گوشت مرغ در اردبیل

علی حسین احدی‌عالی روز چهارشنبه اظهارداشت: این میزان تولید ۶.۳۲ درصد کل تولید استان را شامل می‌شود و این شهرستان رتبه اول تولید این محصول را در استان دارد.

او افزود: در سال گذشته در واحدهای مرغ گوشتی فعال این شهرستان ۶۳ میلیون و ۷۶هزار و ۱۸۵ قطعه جوجه‌ریزی انجام شد که این تعداد با دارا بودن ۶۷ درصد کل تولید جوجه یکروزه استان رتبه اول را به خود اختصاص داد.

وی ادامه‌داد: تولیدات دامی این شهرستان از جمله گوشت سفید تولیدی ، همه ساله روانه بازار مصرف داخل و خارج استان می‌شود.

وی گفت: در حال حاضر ۱۲۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۲ میلیون و ۵۹۴ هزار و ۳۰۰ قطعه با اشتغال‌زایی ۲۵۹ نفر و ۲۱ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۲۹۹ هزار و ۳۰۴ قطعه مولد و میزان اشتغال ۱۷۳نفر و سه واحد مرغداری تخمگذار با ظرفیت ۱۰۲ هزار و ۴۰۰ قطعه و اشتغال ۱۳ نفر در تولید گوشت سفید این شهرستان فعالیت دارند.

او میزان تولید تخم مرغ نطفه‌دار مادر گوشتی را ۸۴ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۵۱۶ عدد در سال گذشته ذکر کرد از این نظر نیز شهرستان اردبیل با اختصاص ۶۷ درصد تولید استان ، رتبه اول را در بین سایر شهرستان‌های تابعه استان دارا می‌باشد.

مدیر جهاد کشاورزی اردبیل افزود: در سال گذشته در بخش تولید بوقلمون نیز ۱۶۵ تن گوشت بوقلمون در سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است.



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *