خرید اسید آسکوربیک |خرید آسکوربیک اسید |آسکوربیک اسید صنعتی

مقررات اتحادیه اروپا ایجاب می نماید که برچسب ها انرژی ، پروتئین ، چربی ، چربی اشباع ، کربوهیدرات ها ، قندها و نمک را اعلام کنند. اسید اسکوربیک می تواند به گونه های متمایز از جمله نمک ها و استرهای متفاوتی به کارگیری شود. اسید اسکوربیک که به غذای فرآوری شده طولانی تر می شود، فقط اسید اسکوربیک میباشد و از کلیه فاکتورهای دیگر ویتامین C عاری می باشد. وجود اسید آسکوربیک در هویج ، سیب ، مارچوبه گیلاس ، هلو پیاز، آواکادو، زردآلو ، آلو ، هندوانه زغال اخته ، انگور قره قاط گوجه فرنگی سیب زمینی ، خربزه عسل انبه کیوی ، کلم بروکلی فلفل دلمه ای سبز / فلفل دلمه ای لوگانبری ، توت قرمز ، جوانه بروکسل ابر ابر ، پاد شاه توتلوگانبری ، توت قرمز رنگ ، جوانه بروکسل، پاپایا ، توت فرنگی پرتقال ، لیمو آناناس ، گل کلم طالبی، گریپ فروت ، تمشک و بیش از 10 گیاه دیگر شناخته شده است. آسکوربیک اسید در کنار کاتالیز نیکل، اکسید می­ شود و آنگاه شسته می­ شود. غلظت اسید آسکوربیک در مواد غذایی متفاوت متناسب اصلی دمایی که در آن ذخیره می شود اهمیت گذشت روزگار کمتر می یابد. مقامات بعضاً به جهت جلوگیری از پیدایش اسكوربوت در سفرهای طولانی دریایی ، غذای گیاهی را توصیه می كنند. پزشک معالج Herrmann توصیه می کند که صبح یا زمان عالی است، به شرطی که آن را به طور مداوم در دوران مشخصی از روز استفاده کنید. مولکول های اسید آسکوربیک همچنین می توانند به اسید چرب پالمیتات متصل شوند ، منجر ساخت اسکوربیل پالمیتات یا این که در لیپوزوم ها شوند. اسید آسکوربیک ویتامین C نیست زیرا ویتامین ها ترکیبات مولکولی شخصی نیستند، مجتمع های بیولوژیکی می باشند و تداخلات بیوشیمیایی چند مرحله ای میباشند که عملکردشون به چند از متغیرهای دیگر نیز متعلق است. بیشترین ترکیبات مکمل آیتم به کار گیری اسید اسکوربیک ، سدیم آسکوربات و آسکوربات کلسیم است. دارای مصرف زیاد این ماده متابولیت های اسکوربیک اسید مانند سولفات و اگزالات سبب تشکیل سنگ های اگزالاتی می شود. به همین برهان اسکوربیک اسید یک ماده حفظ کننده موثر طبیعی است که از همین ماده غذایی به تیتر ماده محافظ در طیف وسیعی از محصولات غذایی نظیر نان، گوشت، مربا، ژله و … مواد مغذی داوطلبانه ممکن هست در شکل وجود مقدار قابل توجهی نشان داده شوند. به جای مقادیر روزمره ، مقادیر به عنوان درصد مصرف مبداء (RI) نشان داده می شوند. گاهی اوقات ایجاد کنندگان آن را در غذاها به عنوان نگهدارنده، آنتی اکسیدان یا تثبیت کننده رنگ استعمال می کنند. اگر شما هر مدل سوالی در رابطه اهمیت کجا و شیوه به کارگیری از اسید اسکوربیک قیمت دارید، می توانید اساسی ما در صفحه وب تماس بگیرید.